Avís legal

1. Objecte
El present avís legal estableix les condicions d’ús d’aquest Lloc Web que l’Associació Empresarial de Petits i Mitjans Despatxos d’Advocats de Catalunya, en endavant PimeD’Advocats, posa a la disposició dels usuaris d’Internet a través de les seves diverses pàgines web. El fet de continuar la navegació per aquest Lloc Web o l’ús de qualsevol dels serveis proposats suposarà l’acceptació de les presents condicions.

2. Condicions d’accés al Lloc Web.
Els continguts i serveis inclosos i oferts en aquest Lloc Web estan dirigits a ciutadans residents en l’estat espanyol. El mer accés al Lloc Web no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre PimeD’Advocats i l’Usuari. L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte del Lloc Web de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’Usuari s’obliga a respondre enfront de PimeD’Advocats o enfront de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. L’accés al Lloc Web és gratuït, havent d’únicament l’usuari fer front als costos derivats del cost d’accés a la Xarxa. No obstant això, alguna part del Lloc Web pot suposar l’accés a serveis de pagament, la qual cosa s’indicarà abans d’accedir a aquests.

3. Limitació de responsabilitat.
Si ben els responsables del Lloc Web posen tot la seva obstinació en què els continguts propis del Lloc Web o de tercers inclosos en aquest, estiguin lliures de qualsevol error, el titular del Lloc Web no es responsabilitza ni assegura la seva veracitat, idoneïtat ni de les conseqüències que es produeixin per l’ús d’aquests. D’igual manera, els continguts d’aquest Web són de caràcter general i no constitueixen, de cap manera, la prestació d’un servei de caràcter legal, per la qual cosa la informació continguda no és suficient per a la presa de qualsevol decisió personal o empresarial per part de l’usuari. El titular del Lloc Web no es responsabilitza per l’existència de virus, cucs, o similar, sent l’usuari l’únic responsable de proveir-se dels mecanismes necessaris per evitar danys en els seus equips o sistemes d’informació.

4. Propietat Intel·lectual i Industrial.
Aquest Lloc Web es troba protegit per la legislació vigent en matèria de protecció de la propietat intel·lectual i industrial. Els continguts que es poden trobar en el Lloc Web, de manera no limitativa, textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel·lectual de PimeD’Advocats o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del Lloc Web. Si vostè considera que li corresponen qualssevol dret sobre els continguts del Lloc Web, contacti amb els responsables del mateix a través d’aquest email amb la finalitat de que siguin eliminats del lloc.

5. Enllaços al Lloc Web.
Està permesa la introducció d’enllaços al Lloc Web sempre que apuntin a la pàgina inicial de manera completa. Per establir qualsevol altre tipus d’enllaç serà necessària l’autorització per escrit dels administradors del Lloc Web. Queda prohibit terminantment,independentment del tipus d’enllaç que es faci al Lloc Web, establir marcs, iframes o qualsevol altre mecanisme que permeti la visualització dels continguts a través d’un altre lloc diferent al Lloc Web.

6. Protecció de Dades Personals.
Vegeu la nostra Política de Privacitat.

7. Modificació condicions.
Les presents condicions d’utilització del Lloc Web tenen caràcter indefinit. PimeD’Advocats es reserva el dret a modificar de manera unilateral aquestes condicions quan ho consideri oportú. Qualsevol modificació entrarà en vigor en el moment en què sigui publicada a la pàgina Web corresponent del Lloc Web.

8. Legislació aplicable.
Els termes i condicions que regeixen el Lloc Web, així com les relacions que poguessin derivar-se estan protegides i queden subjectes a la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol tipus de controvèrsia, litigi o discrepància que pogués suscitar-se entre l’usuari i PimeD’Advocats per l’ús del Lloc Web, s’acorda la submissió de les mateixes als Jutjats i Tribunals de Barcelona, Espanya.

Aquest lloc Web és propietat de PimeD’Advocats , CIF G65278129, Rambla de Catalunya, 121 4º2ª – 08008 Barcelona (Espanya).

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

© 2024 PIMEDADVOCATS

o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?