Seminari “Canal de Denúncies: Què hem de saber els despatxos d’advocats?”

El divendres 16, en el Centre de Formació de l’ICAB, vam celebrar un Seminari sobre el Canal de Denúncies. Un tema de rabiosa actualitat. En efecte, la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció és d’aplicació des del passat 13 juny per empreses de més de 249 treballadors i ho serà des del proper 1 de desembre per les empreses de més de 49 treballadors.

L’acte va ser presentat per Isabel Pedrola, advocada i Presidenta de PIMED. Va recalcar la il·lusió de tornar a fer els “Esmorzars” com a punt de trobada entre advocats de despatxos petits i mitjans amb inquietuds per el futur del despatx i per el dia a dia de la professió.

El ponent, Miguel Capuz, penalista de llar recorregut, de forma didáctica i amena va anar desgranant el secrets de la nova Llei, les mancances i les contradicción que, a ben segur, entre tots els operadors jurídics anirem millorant.

I, com s’havia promès, es va servir esmorzar els assistents que van aprofitar per fer l’esperat networking. I fins el proper!

Nota: si hi algun tema que us agradaria que tractéssim en propers Seminaris, feu-nos arribar un correu a coordinador@pimedadvocats.cat.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

© 2024 PIMEDADVOCATS

o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?