“Esmorzars amb Pimed”

Excel·lent Seminari sobre blanqueig en les firmes d’advocats

El passat divendres, 24 de maig, a la Casa ElizaldeFrancisco Bonatti, advocat penalista, expert extern en prevenció de blanqueig i consultor en compliance i de reconeguda trajectòria professional, va impartir el Seminari “Complir eficaçment amb les normes contra el blanqueig en les firmes d’advocats”. La presentació va anar a càrrec de Isabel Pedrola, presidenta de Pimedadvocats i la cloenda, la va fer Juan Núñez, membre de la Junta.

Al llarg de prop una hora i  mitja, el ponent, brillant com sempre, el ponent va repassar les noves obligacions que per els advocats suposa el nou Real Decret llei 11/2018 que transposa la Directiva2015/849 de la Unió Europea per prevenir el blanqueig de capitals, un augment considerable de les obligacions dels professionals quant a la identificació i vigilància de les operacions en les que intervé, d’una manera o altre.

En especial es va tractar sobre la Carta de serveis (extensa) dels despatxos d’advocats i la prevenció de blanqueig, el Mapa de riscos del despatx i definició del nivell de risc, la diligència deguda al client i el Registre de serveis a societats mercantils: la seva teoria i la seva dubtosa utilitat pràctica en despatxos d’advocats.

El Seminari va acabar amb un interessant torn de preguntes per part dels assistents. Tot seguit es va servir un esmorzar que va permetre l’animada conversa entre els participants.

Si voleu més informació sobre aquest acte,  contacteu amb secretaria@pimedadvocats.cat

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

© 2022 PIMEDADVOCATS

o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?