“Esmorzars amb Pimed”

Complir eficaçment amb les normes contra el blanqueig en les firmes d’advocats

El proper divendres, 24 de maig de 2019, a les 9.30h. a las Casa Elizalde.

Francisco Bonatti, advocat penalista, expert extern en prevenció de blanqueig i consultor en compliance i de reconeguda trajectòria professional. Vicepresident 1º de INBLAC, Membre de la Junta Directiva d’ASCOM, Vicepresident de la Secció de Compliance i Director Acadèmic del Màster de Compliance de ICAB i Vocal de la Junta Directiva de ENATIC.

Objectius

El nou Real Decret Llei 11/2018, que transposa la Directiva 2015/849 de la Unió Europea per prevenir el blanqueig de capitals, suposa un augment considerable de les obligacions dels professionals quant a la identificació i vigilància de les operacions en les que intervé, d’una manera o altre.

Aquestes noves obligacions impliquen mantenir una actitud vigilant pel que fa al coneixement dels clients i les seves operacions. Això suposa una sobrecàrrega considerable que resulta incòmoda tant per al professional com per al client, que es troba increpat a aportar dades de la seva esfera econòmica.

Els advocats hem de formar-nos en aquestes obligacions, organitzant la nostra tasca de la manera més lleugera possible per al client, complint amb aquestes obligacions.

Programa

    • La Carta de serveis (extensa) dels despatxos d’advocats i la prevenció de blanqueig.
    • El Mapa de riscos del despatx i definició del nivell de risc.
    • Breu taller pràctic sobre diligència deguda al client.
    • El Registre de serveis a societats mercantils: la seva teoria i la seva dubtosa uttilitat pràctica en despatxos d’advocats.

Dirigit a

Despatxos d’advocats en general, interessats a conèixer les implicacions que té el nou Real Decret Llei 11/2018 i en com complir amb les obligacions que se’n deriven.


Preu MembresGratuït primer assistent
15 € Seminari / assistent (següents)
Preu no Membres30 € Seminari / assistent
Data / horariDivendres,  24 de maig de 2019
De 9.30 a 11.00h. (Exposició + col·loqui)
Lloc

Casa Elizalde
València, 302
08009 Barcelona

EsmorzarEs servirà esmorzar als assistents.
Inscripció

Emplenar el formulari que trobareu en aquest enllaç. Rebreu un correu amb les instruccions de pagament. Si  teniu algun dificultat, contacteu amb secretaria@pimedadvocats.cat

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

© 2022 PIMEDADVOCATS

o

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?